Afternoon Workshop: “Leer motiveren zonder te controleren” – 28/2 – CTG Diegem

itSMF België is verheugd jullie uit te nodigen voor de eerste workshop van 2024 met Dr. Hermina Van Coillie.

Het thema borduurt verder op haar avondsessie ”Motiveren zonder controleren” van 2023.

Maar deze keer gaan we een pak dieper. En meer nog, het wordt zeer praktisch.
In deze interactieve workshop gaan we samen heel concreet aan de slag met jouw case!

We gebruiken de principes van één van de meest revolutionaire theorieën van deze eeuw en vertalen ze naar concrete tools en handvaten.

PRAKTISCHE DETAILS
Deze workshop gaat door op 28/2 in de lokalen van CTG in Diegem, onze Silver Sponsor.

De deuren gaan open vanaf 13:30. De workshop start om 14:00 en loopt tot 20:00 met tussendoor de nodige pauzes en dinner.
Voor itSMF België leden is de workshop prijs €75.
Niet leden zijn ook welkom.

De prijs van €250 omvat 1 jaar lidmaatschap.


Interesse? Stuur een email naar eddy@itsmf.be met in het subject ‘workshop Hermina’.

U krijgt dan de nodige details voor de betaling. Je deelname is formeel na de storting.

DIT WORDT JOU WORSHOP!
We starten de workshop met jouw concrete uitdaging of ambitie, en nemen die de hele namiddag mee.

In deze workshop is alles welkom.
● Waar loop jij op vast?
● Wie wil je nog meer motiveren?
○ Iemand die niet goed presteert? Iemand waarvan je weet dat die meer kan?
○ Jezelf?
● Wie krijg je niet in beweging?
○ Een collega? Je baas? Een klant? Een medewerker? Een leverancier?
● Wil je een nieuwe teamstructuur implementeren waarin mensen nieuwe rollen moeten opnemen?
Je wandelt naar buiten met heel wat extra bagage om niet alleen jezelf, maar ook je collega’s, je klanten en zelfs je kinderen en partner op een kwalitatief hoogwaardige manier te motiveren!

Zonder dat je druk hoeft te zetten, zonder schuldinductie, of zonder dat je ze hiervoor hoeft te belonen. Maar vanuit vertrouwen.

Om het theorerisch kader mee te geven, krijg je, naast de uiteenzetting tijdens de workshop, ook het handboek “Motiveren zonder Controleren”, geschreven door Hermina en prof. Dr. Anja van den Broeck.

BIOGRAFIE

Hermina Van Coillie


Dr. Hermina Van Coillie is motivatie-expert, senior consultant en zaakvoerder bij Flourish. Ze begeleidt al jaren teams, leidinggevenden en organisaties, en brengt hen, dankzij de basisprincipes van ZDT (zelfdeterminatietheorie) en verbindende communicatie, naar hun optimaal niveau van functioneren. Niet alleen de medewerkers en leidinggevenden bloeien hierdoor open, maar ook de organisaties en hun klanten plukken de vruchten van haar aanpak.
 
Hermina Van Coillie doctoreerde in 2004 aan de KU Leuven (Kwantitatieve en Persoonlijkheid Psychologie) en werkte nog twee jaar als postdoctoraal onderzoeker aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, waar haar focus lag op individuele verschillen in de beleving van emoties.
 
Ze werkte veertien jaar als onderzoeksexpert in het Securex studiecentrum, waar ze tal van white papers, rapporten, persberichten en wetenschappelijke artikels schreef en vaak opdook in de nationale en regionale pers. Haar onderzoeksthema’s zijn vergrijzing en langer werken, burn-out, welzijn, mobiliteit, flexibiliteit, tijds- en plaatsonafhankelijk werken, werkverslaving, work-life-balance, verloning en leiderschap. Telkens legt ze de link met ZDT.
Ze is een veelgevraagd spreekster en geeft vaak lezingen, workshops, trainingen, gastcolleges en masterclasses over haar onderzoeksthema’s. Ze doceert zowel aan de
KULeuven als in verschillende HRM-postgraduaatopleidingen (Ehsal Management School, HOGENT, Arteveldehogeschool). Ze is ook lid van de Adviesraad van het Leuven Mindfulness Centre .